Ваш малюк — унікальна особистість, яка заслуговує на власний стиль і найкращу якість. Саме цим наші виробникикерувалися, створюючи перші колекції дитячого одягу для ТМ Юніор.
     Сучасний дизайн, модна кольорова гамма і відмінна якість матеріалів пошиття: сьогодні в речі від Юніор одягнені тисячі маленьких українців.
 
     Запрошуємо і вас ознайомитися з широким асортиментом і цінами на дитячий одяг, зробити своє перше замовлення та приєднатися до числа наших постійних клієнтів!

Речі, які ваша дитина одягатиме із задоволенням

     Дитячий одяг від виробника — це не лише комфорт, але й безпека вашого малюка. Адже при виготовленні продукції виробники використовують натуральні тканини та трикотаж, якість яких відповідає гігієнічним нормам та підтверджена сертифікатами.
 
     Асортимент інтернет-магазину постійно поновлюється: ми зростаємо разом з нашими маленькими клієнтами і відслідковуємо актуальні тенденції у світі моди. Раді запропонувати вам найкращі акції та ціни на дитячий одяг з нашого каталогу, а саме:

  • Якісний трикотаж для немовлят;
  • Сукні, спіднички та блузи для дівчаток;
  • Зручний домашній дитячий одяг;
  • Білизна та піжами;
  • Сорочки, штанці, костюми та пуловери для хлопчиків;
  • Гарні речі для садочка та школи;
  • Головні убори;
  • Теплий верхній одяг для малюків та підлітків

     Ми подбали про те, аби ваша дитина почувалась комфортно під час гри, на навчанні чи відпочинку у будь-яку пору року. Ледь відчутні шви, якісні, м'які тканини — речі від Брендів, таких як AOLIGUO, Arista, Basic, Black&Red ..., із задоволенням одягатимуть як малюки, так і підлітки.

Ціни на дитячий одяг, що вас приємно здивують

     Купуючи дитячий одяг від виробника у інтернет-магазині, ви заощадите на переплаті магазинам-посередникам та роздрібним продавцям. Обирайте речі, які вам подобаються, складайте їх у свою віртуальну корзину та розраховуйтесь будь-яким, зручним для вас способом.
     Ми здійснюємо доставку у кожен куточок України, так що всього за 2-3 дні ви зможете отримати замовлення у своєму місті чи найближчому селищі міського типу.
 
     Ввічливі менеджери нашого інтернет-магазину завжди раді надати вам детальну консультацію щодо товарів, розмірів і акційних пропозицій від ТМ Юніор. Також на сайті створено пошукову систему і електронну форму замовлення. Просто введіть у них ваш запит та особисті дані, і сервіс миттєво видасть необхідну інформацію.
 
     Ми знаємо, чого потребує ваша дитина, як одягнути її модно та красиво, і вкладаємо свій досвід та любов у кожну створену нами річ. Юніор — це речі, в яких малюку буде комфортно, і ціна на дитячий одяг, яка влаштує батьків. Зателефонуйте нам чи відправте своє замовлення і переконайтеся у цьому самі!