Интернет магазин дитячого одягу ЮНІОР у Хмельницькому пропонує лише якісні дитячі речі, тому орієнтований на співпрацю з відомими брендами дитячого одягу, а саме: Zishao, Wanex, ModaLora, Many & Many, Yuke, Arista та інші.

 

Zishao

Бренд одягу, якому вдалося створити ідеальне співвідношення ціни і якості. В процесі виробництва одягу використовується найсучасніші тканини, завдяки яким виходять комфортні, зручні і якісні речі. Zishao - це одяг, який розробляється досвідченими конструкторами і дизайнерами, а виготовляється справжніми професіоналами. В процесі виробництва використовується сучасне, закордонне обладнання. ТМ Юніор Хмельницький пропонує покупцям повний каталог тунік і кофтинок від бренду Zishao.

Wanex

Бренд одягу, що поєднує неперевершений стиль та високу якість. Кожна річ цієї компанії виготовляється відповідно до сучасних рішеннь, тому діти завжди будуть виглядати яскраво і стильно в цьому одязі. Wanex - це успішна турецька компанія, яка відома у всьому світі, її продукція відрізняється неординарним дизайном і чудовою якістю. Компанія багато років радує юних модників яскравим вбранням, комфортом, зручністю. Відмінною рисою бренду є особливе ставлення до дітей і розробка найкомфортніших виробів. Наш магазин дитячого одягу ЮНІОР представляє значний асортимент якісного одягу від Wanex.

ModaLora

Бренд одягу, який створює унікальні колекції, кожна з них це втілення модних тенденцій і максимум зручності. При виробництві одягу компанія приділяє особливу увагу її якості, комфорту і особливому стилю, що робить бренд більш пізнаваним. Маленькі модники і модниці вже оцінили джинсовий одяг ModaLora, який завжди на піку популярності і не виходить з моди. Кожна колекція цього бренду унікальна і відрізняється від попередніх. ТМ Юніор Хмельницький пропонує своїм покупцям найцікавіші, стильні моделі від відомого бренду ModaLora.

Many & Many

Бренд одягу, який випускає якісний, стильний і зручний одяг для дітей. Над його виготовленням працює великий колектив конструкторів і дизайнерів, які створюють особливий стиль і неповторність кожного виробу. Купуючи одяг Many & Many, батьки отримують яскравий стиль, високу якість і доступні ціни. Дитячий одяг компанії виготовляється з якісних матеріалів і натуральних барвників, які не викликають алергію. Кожен виріб даного бренду легкий у пранні, має привабливий зовнішній вигляд і відрізняється своїм стилем. Одяг для дівчаток доповнюється аплікаціями, вишивками і яскравими принтами. Наш магазин дитячого одягу ЮНІОР надає цілий каталог одягу Many & Many.

Yuke

Бренд одягу, який відрізняється сучасним дизайном, високою якістю, використанням сучасних технологій і зручністю. Купуючи одяг Yuke, батьки отримують дійсно якісні, модні речі для своїх дітей. У колекціях цього бренду присутні різноманітні джинсові вироби за доступними цінами. Вікова категорія виробів починається від одного і до 14 років. Кожна річ цієї компанії відрізняється максимальною зручністю, високою якістю і особливим стильовим рішенням. Над розробкою кожного виробу працює цілий штат співробітників, куди входять: конструктори, дизайнери, професійні майстри з пошиття одягу. Завдяки такій роботі компанія працює понад 20 років на ринках США і Європи. Наш магазин Юніор Хмельницький надає величезний вибір дитячого одягу бренду Yuke.

Arista

Бренд одягу, який за оцінками міжнародних знавців лідирує у виготовленні якісного, практичного та стильного дитячого одягу. Популярність продукції цієї компанії пояснюється її високою якістю, унікальною розробкою кожної деталі, доступними цінами. Arista завжди стежить за останніми тенденціями в світі моди, втілюючи їх у свої вироби. Одяг даного бренду відповідає фізіологічним особливостям дітей, що має дуже велике значення при розробці дитячих речей. Дизайнери бренду враховують потреби дітей різного віку і приділяють велику увагу зовнішнім характеристикам одягу. У колекціях компанії присутні комбінезони, куртки, вітровки та інші вироби, які прикрашаються аплікаціями, вишивками, камінням або бісером. Наш магазин дитячого одягу ЮНІОР пропонує цілий каталог одягу Arista.