Існує величезна різноманітність дитячих штанів, і кожні з них мають своє призначення, наприклад, в зимовий час діти охоче носять утеплені джинсові штани або велюрові. Для хлопчиків батьки зазвичай купують класичні дитячі джинси, які можна носити де завгодно. Дитячі джинсові штани для дівчаток відрізняються наявністю прикрас (це вишивка, стрази, яскраві вставки, принти тощо). Безумовно, такі моделі більше підходять для прогулянок і дитячого садка, так як в школі подібний одяг може виявитись недоречним. Також для прогулянок магазин дитячого одягу ЮНІОР може Вам запропонувати обрати дитячі лосіни. Однотонні моделі можна комбінувати зі светром, тунікою або ж короткою спідничкою. 

Для холодної пори підійдуть дитячі джинси, які носять дівчатка і хлопчики. У колекціях інтернет магазину ЮНІОР існує маса фасонів такого виду штанів, тому обрати для своєї дитини джинсові штани зможуть навіть найвибагливіші батьки та їх нащадки. Для прогулянки, дитячого садка або школи підійдуть будь-які моделі, які можуть порадувати Вас та Вашого малюка яскравим забарвленням, декоративними елементами, вишивкою або ж цікавою фурнітурою, а для суворих шкільних буднів раді Вам запропонувати дитячі джинсові штани стриманих кольорів та фасонів.

Аналогічно потрібно підбирати і дитячі штани. Особливо актуальні штани котон серед дітей старшого віку, так як роблять дитину більш стильною, модною та охайною. 

Крім цього, на полицях магазину, а також у відповідних розділах інтернет-магазину ЮНІОР можна зустріти дитячі штани атлас, які зазвичай купують для різних урочистих заходів. Найчастіше вироби виготовлені в яскравих кольорах, тому їх купують на свята, для занять танцями тощо. Ще є штани атлас, виконані в темних кольорах і класичного фасону, які стануть в пригоді діткам різного віку в спеку.

Щодо дитячих штанів, без яких не обійдеться жодна шафа, то це дитячі спортивні штани , вони потрібні скрізь, чи то прогулянка, чи то заняття спортом, відпочинок чи повсякденні справи. Тому і цей вид дитячого одягу ми не оминули увагою і готові запропонувати Вам дитячі спортивні штани від різних виробників, різноманітних фасонів, стилів та якості. У будь-якому віці штани спортивні це найголовніша річ у гардеробі, а у маленьких непосидьків і взагалі річ "номер один", адже діти дуже рухливі, люблять грати в веселі ігри і ніколи не стоять на місці, тому дитячі штани спортивні повинні бути у кожної дівчинки та хлопчика.